Uperfekt synonym

uperfekt — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonymer ufuldkommen ufuldendt Antonym perfekt. jeg er helt lige så almindelig, uperfekt og nogle gange kikset og menneskelig som alle andre …

uperfekt — sproget.dk

uperfekt adjektiv (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -, -e [ˈupæɐ̯ˌfεgd] • behæftet med fejl eller utilstrækkeligheder • ofte med …

Synonym for Perfekt – Synonymbog.com

Synonym for Perfekt

Vi fandt 11 synonymer for perfekt. Se nedenfor hvad perfekt betyder og hvordan det bruges på dansk. Perfekt betyder omtrent det samme som Fuldkommen.

Beskrivelse og synonymer for ordet Perfekt

UPERFEKTE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet UPERFEKTE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til UPERFEKTE.

At være perfekt uperfekt | femina.dk

27. jan. 2016 — … og far er til maraton Problemet med det nye uperfekte er nemlig det, at det til forveksling ligner et synonym for det nye perfekte.

Hvilken befrielse, at der endelig bliver talt ærligt om det glansbillede af os selv og vores liv, som ingen alligevel kan leve op til

At være perfekt uperfekt — Uddannelses

At være perfekt uperfekt — Uddannelses- og Forskningsministeriet

28. jun. 2022 — Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensens tale til Center for Ungdomsforsknings 20 års jubilæum, 3. oktober 2020 på Aalborg …

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensens tale til Center for Ungdomsforsknings 20 års jubilæum, 3. oktober 2020 på Aalborg Universitet, Campus København.

Marokkansk håndlavet keramikfad → Hadeel, Ø 40 cm – Treend

Dette smukke grønne, gule og orange mønster er nærmest synonym med håndlavet keramik fra Marokko. … Kærligheden til det uperfekte.

FORESTILLINGEN OM DET IDEELLE PARFORHOLD

Microsoft Word – Forestillingen om det Ideelle Parforhold – S18-24812731.docx

24. maj 2018 — ud fra den erkendelse, at både partneren og én selv er uperfekte: “[. … Måske er det et udtryk, der bruges som synonym.

perfektionere – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer …

Se definitionen af ‘perfektionere’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. … I mine øjne var Villa Mauresques absolutte perfektion uperfekt. Literature.

Imperfekt — Synonymer, betydning og bruk – OrdetBetyr.com

Synonym til Imperfekt

Synonymer til imperfekt · ufullkommen, · ufullkomment …

Imperfekt betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Imperfekt, i både bokmål og nynorsk.

Keywords: uperfekt synonym, uperfekt ordbog