Mulan dansk tale online

Se Mulan online – Viaplay

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren …

Se eller lej filmen Mulan med . Se film online på Viaplay, når det passer dig.

Mulan (2020) – Se online – Blockbuster

Mulan (2020) – Se online | Blockbuster

Stream Mulan (2020) online. Køb eller lej Mulan af Niki Caro og de nyeste film i genrerne action, drama og eventyr uden abonnement hos Blockbuster.

Mulan (1998) – Se online – Blockbuster

Mulan (1998) – Se online | Blockbuster

Stream Mulan (1998) online. Køb eller lej Mulan af Tony Bancroft og de nyeste film i genrerne animation og børnefilm uden abonnement hos Blockbuster.

Mulan (Dansk tale) (1998) | Se filmen online hos Apple TV

Legenden om den tapre og modige pige Mulan begynder, da de frygtede hunnere truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren …

Mulan | Det Danske Filminstitut

Traditionen tro skal Mulan sikre familiens ære ved at være den perfekte datter, men hendes frihedstrang og uregerlige, drengede væsen bringer hende gang på …

Mulan – Disney+, DVD, Blu-Ray & Digitalt – Disney.dk

Mulan – Disney+, DVD, Blu-Ray & Digitalt | Disney

Den anerkendte filmskaber, Niki Caro, vækker den episke fortælling om Kinas legendariske kriger til live i Disneys MULAN, hvor en frygtløs ung kvinde vover …

Besøg den officielle hjemmeside for Mulan og find ud af mere om filmen. Nu tilgængelig på Disney+, DVD, Blu-Ray og digital download.

Mulan – SF Anytime

Mulan har alt det vi forventer af et ægte Disney-eventyr i form af sjove figurer, spænding, romantik, musik og følelser! Engelsk tale, dansk text.

Mulan er en ung pige, der nægter at acceptere, at kønsroller forbundet til traditioner ikke tillader hende eventyr. Da kejseren kalder hendes aldrende far til kamp, klæder Mulan sig ud som mand og tager faderens plads i hæren… Mulan har alt det vi forventer af et ægte Disney-eventyr i form af sjove figurer, spænding, romantik, musik og følelser! Engelsk tale, dansk text.

Mulan | Disney+

En ung kvinde vover alt for at blive en mægtig kinesisk kriger i Disneys MULAN.

Filmstriben – Filmstriben

Et bevægende portræt af en ung dansk pige fanget i en brutal tid, i slutningen af 1800-tallet. Nomineret til hele 12 Robertpriser!

Keywords: mulan dansk tale online