Åbningstider kristi himmelfartsdag

400 butikker åbne Kr. Himmelfartsdag | Coop Danmark A/S

5. maj 2016 — Fredag og resten af Kristi Himmelfarts-ferien er åbningstiderne som normalt. Få …

Dagli´Brugsen holder åbent på torsdag, hvor de fleste butikker er lukkede

Sådan holder butikkerne åbent Kristi himmelfartsdag – Avisen.dk

Husk at vores 175 helligdagsåbne butikker holder åbent i morgen på Kristi himmelfartsdag. Find den nærmeste på www.netto.dk eller i vores app.

Der er langt mellem åbne dagligvarebutikker i dag.

Netto – Husk at vores 175 helligdagsåbne butikker holder…

Her er listen over alle Netto butikker som har åbent på helligdage, samt åbningstiderne. Få listen over helligdagsåbne butikker her.

Helligdagsåbne butikker – Netto

Helligdagsåbne butikker | Netto

29. maj 2019 — Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aarhus på Kristi himmelfartsdag · Rema 1000 er delvis åben · Netto har delvist åbent · Fakta …

Her er listen over alle Netto butikker som har åbent på helligdage, samt åbningstiderne. Få listen over helligdagsåbne butikker her.

Åbningstider i Aarhus på Kristi himmelfartsdag

Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aarhus på Kristi himmelfartsdag

Bededag, Kr. Himmelfartsdag, 1. og 2. pinsedag samt 1. og 2. juledag. Butikker, der må holde åbent på helligdage. Mindre dagligvarebutikker, …

På en helligdag kan det være svært at finde butikker der har åbent. Du skal dog ikke fortvivle, for Aarhus24 har været alle butikkerne i Aarhus og omegn igennem, og giver dig her et overblik over, hvilke butikker der har åbent på Kristi himmelfartsdag.

Lukkeloven | erhvervsstyrelsen.dk

29. maj 2019 — Det er endelig ferie, og du har nu tid til at hygge med familien, men desværre er helligedage også lig med ferielukket.

I lukkeloven er der fastsat regler for, hvornår butikkerne må holde åbent.

Åbningstider i Aalborg på Kristi himmelfartsdag

Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aalborg på Kristi himmelfartsdag

28. maj 2014 — Både Irma.dk og Nemlig.com leverer varer Kristi himmelfartsdag. Lukkeloven – eller det der er tilbage af den – siger, at større fysiske butikker …

Det er endelig ferie, og du har nu tid til at hygge med familien, men desværre er helligedage også lig med ferielukket. Du skal dog ikke fortvivle, for Aalborg24 har her en oversigt til dig, over hvilke butikkerne der har åbent på Kristi himmelfartsdag.

Se åbningstiderne: Her kan du handle Kristi himmelfartsdag

Kunsten står aldrig stille! Derfor holder museet åbent på Kristi Himmelfartsdag 18. maj kl. 10.00 – 18.00. Tag familien under armen, og besøg Børnenes …

Åbent Kristi Himmelfartsdag | SMK – Statens Museum for Kunst

21. maj (Kristi Himmelfartsdag) 31. maj (Pinsedag) 1. juni (2. Pinsedag) 5. juni (Grundlovsdag) 24. december (Juleaften) 25. december (Juledag)

Museet holder åbent på Kristi Himmelfartsdag…

Åbningstider – København – VisitCopenhagen

Åbningstider | VisitCopenhagen

For at sikre, at du ikke går forgæves, har vi oplistet de generelle åbningstider og helligdage for butikker i København. 

Keywords: åbningstider kristi himmelfartsdag, kristi himmelfartsdag åbningstider, åbningstider kr. himmelfartsdag, butikker åbningstider kristi himmelfartsdag